Spørsmål og svar

Har du spørsmål om arrangementer, billetter, mat og drikke, tilrettelegging, transport eller annet på Unity Arena? Her har vi samlet svar på alle våre ofte stilte spørsmål.

Tilrettelegging

Om du har spesifikke behov for tilrettelegging kan du ta kontakt med oss før du kjøper billetter for å sikre at vi kan imøtekomme dine behov. For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst kontakt Ticketmaster her.

Behov for tilrettelegging

Om du har spesifikke behov for tilrettelegging kan du ta kontakt med oss før du kjøper billetter for å sikre at vi kan imøtekomme dine behov.

For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst kontakt Ticketmaster: Klikk her.

Billetter til handikappede og ledsagere

For informasjon og reservasjon av handikap- og ledsagerplasser,  vennligst klikk her.

Arrangementspesifikk informasjon finnes på vår nettside under hvert arrangement (se våre arrangementer).

Er det mulig å ankomme arenaen med rullestol?

Konserter: For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, kontakt Ticketmaster: Klikk her.

Ved fremvisning av HC-bevis vil du bli henvist til nærmeste tilgjengelige HC parkering. På arrangementer med stor pågang er det fare for at HC-parkeringen blir full.

Høy lyd og støy

Langvarig eksponering for høy lyd kan forårsake skade på hørselen. Det er tilgjengelig ørepropper fra alle våre utsalgsteder og eget personell som selger ørepropper av høyere kvalitet.

Spesialeffekter

På enkelte arrangementer vil det bli benyttet pyrotekniske effekter og kraftig blinkende lys.

Restauranter

På Unity Arena kan du finne restauranter, kiosker, barer og vi tilbyr alltid gratis vann. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om mat og drikke.

Restaurant Spitfire & Douglas Street Food

Fursetgruppen har i samabeid med Unity Arena nå lansert to nye spennende matkonsepter i Unity Arena! I andre etasje på Unity Arena finner du restauranten Spitfire, hvor du nå kan nyte en smakfull buffet før konserten, og i tredje etasje finner du nå Unity Arenas nye foodcourt, Douglas Street Food, hvor du kan nyte spennende streetfood fra alle verdens hjørner.

Husk å reservere bord i god tid før konserten, slik at du er sikret plass til deg og dine. Her er det kun forhåndsbestilling og ingen drop in.

Restaurantene Spitfire og Douglas Street Food finner du her.

Kiosk

Det finnes 12 kiosker rundt tribunene som selger et utvalg av mat, drikke og snacks under arrangementer.

Bar

Under konserter settes det opp barer på matta som selger alkoholholdig drikke, mineralvann og snacks.

Festivalområde

Ved de fleste konserter rigges utsiden av arenaen som et festivalområde med utvalg av food trucks og bar. Festivalområdet åpner normalt 2 timer før dørene til arrangementet åpner. Se spesifikt arrangement eller vår Facebook side for nøyaktige tider.

Alkoholholdig drikke

Det finnes et utvalg både alkoholholdige og ikke-alkoholholdige drikkevarer hos våre utsalgssteder under et arrangement. Ved visse typer arrangement og typiske familiearrangement vil det enkelte ganger kun selges alkoholfrie drikkevarer. Følg med på våre nettsider og Facebook for oppdatert informasjon.

Gratis vann

Det finnes egne drikkestasjoner med vann tilgjengelig på flere steder på arenagulvet og i kioskringen i andre etasje. Disse er godt merket og lette å finne.

Transport

Unity Arena ligger i John Strandrupsvei 16, 1360 Fornebu. Det finnes flere transportmuligheter til arenaen. Her har vi samlet svar på typiske spørsmål rundt transport.

Hvor ligger Unity Arena?

Unity Arena ligger på Fornebu, med kort avstand fra Oslo sentrum.

Adressen er:
John Strandruds vei 16, 1360 Fornebu

Hvordan kommer jeg meg til Unity Arena?

Vi anbefaler alle å reise kollektivt til Unity Arena, og det er flere rutebusser som enkelt tar deg hit. Nærmeste holdeplass til arenaen er Fornebuporten. Under store arrangementer blir denne holdeplassen sperret ca. 1 time før dørene åpner. Benytt da holdeplass Telenor Fornebu. Sjekk ruter.no for rutetider.

Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog, ligger kun 15-20 minutter i gåavstand fra Unity Arena.

Det er også mulig å benytte bil ved de fleste arrangement. Se «planlegg besøket» under aktuelt arrangement.

Shuttlebusser

Ved de største konsertene settes det opp egne shuttlebusser for Unity Arena. De går direkte og kontinuerlig fra Oslo sentrum, og tar ca. 15-20 minutter (spesifikt sted og tid blir annonsert i forkant av hver konsert på vår Facebook-side og hjemmeside). Retur direkte til Jernbanetorget.

Shuttlebussbilletter kan kjøpes via Ticketmaster eller ved bussholdeplassen.

Parkering

Vi anbefaler å benytte kollektivtransport eller shuttlebusser for å komme til Unity Arena. Hvis du likevel ønsker å kjøre bil er det parkeringsmuligheter ved Unity Arena og i nærområdet. Ved de fleste arrangement blir det parkeringsmuligheter rett over veien for arenaen. Det er også mulig å parkere i parkeringshuset ved Fornebuporten og IT Fornebu. Følg skilting «P-mot betaling».

Billetter

Har du spørsmål angående billetter? Se gjennom våre spørsmål og svar for mer informasjon om billetter.

Kjøp av billetter

Kjøp din billett ved å følge lenke til offisiell billettpartner fra unityarena.no eller arrangør sin egen nettside.

Vi anbefaler at kjøp av billetter foregår gjennom offisielt billettselskap tilhørende gjeldende arrangement. Unity Arena følger Forbrukerombudets sterke anbefaling ved å advare mot kjøp av billetter fra svartebørsselgere, som f.eks. Viagogo, Onlineticketshop, Stubhub eller privatpersoner du ikke kjenner. Kjøp fra slike steder kan medføre at man ikke får tilsendt billetter eller får falske billetter som ikke gir adgang til arrangementet.

Arrangør eller Unity Arena refunderer eller kompenserer ikke gjester som blir nektet adgang grunnet billetter som er kjøpt gjennom uoffisielle kanaler.

Billetter til handikappede og ledsagere

For informasjon og reservasjon av handikap- og ledsagerplasser, følg anvisning under gjeldende arrangement. Ledsagere trenger egen billett, det er arrangør som bestemmer hvordan denne prises.

Min billett og skanning

Det anbefales å benytte billettleverandørens mobil app for skanning av din billett, da er du sikker på at du har siste versjon av din billett. Alternativt finner du din billett på billettleverandørens nettside eller som vedlegg i e-post du mottok ved kjøp. Pass på at du har nok strøm på din mobil og at skjermen er uten skader slik at våre skannere klarer å skanne din billett.

Det er viktig at du benytter inngang som står på din billett. Eneste unntak er dersom du har kjøpt billetter i en ordre og fått både inngang 9 og 14, da kan hele gruppen gå sammen inn en av de to inngangene.

Jeg ønsker å selge min billett

Dersom du har kjøpt billett og du eller dine nærmeste ikke har mulighet til å benytte denne anbefaler vi deg å benytte deg av videresalgs funksjonen til arrangementets billettpartner. Les mer på ticketmaster.no (gjelder dersom arrangør benytter Ticketmaster og har aktivert videresalg på sitt arrangement).

Ønsker du å selge via andre kanaler enn arrangørens billettpartner vil alt ansvar ligge hos deg som selger og den som kjøper billetten av deg. Husk at det ikke er lov til å selge billetter til høyere pris enn du selv har betalt for den, klikk her for mer informasjon.

Arrangementsreglement

Har du spørsmål om adgang til arrangementer, aldersgrense, bag policy eller andre regelverk på Unity Arena? Her finner du svar på typiske spørsmål rundt våre arrangementsregler.

Adgang til arrangement

For å få adgang til arrangementet må du ha gyldig billett og følge Unity Arenas arrangementsregler.

Sikkerhetskontroll

Det utføres en sikkerhetskontroll for å ivareta din og andre gjesters sikkerhet under arrangementer. Det kan bli utført en personlig visitasjon, kontroll av klær, vesker og andre gjenstander. Kontrollen utføres i henhold til sikkerhetsnivået som er satt for det aktuelle arrangement.

Bag policy

Hver gjest har normalt lov til å ta med seg en liten veske / eller ryggsekk. Det kan på enkelte arrangement være andre regler satt av arrangør, det anbefales derfor alltid å følge med på vår nettside ved kjøp og i dagene før arrangement.

Forbudte gjenstander

Følgende gjenstander er ikke tillatt å medbringe på arrangement på Unity Arena.

 • Fotokamera med avtagbar kameralinse
 • Lyd- og videoopptaksenheter
 • Støyproduserende enheter
 • Lommelykter
 • Laserpenner
 • Drone, RC fly
 • Liten elektrisk motorvogn, el-sparkesykkel, Segway, skateboard osv.
 • Plakater, flagg og bannere større enn 30 x 50 cm
 • Plakater/bannere festet til stolper
 • Medbragt mat
 • Store ryggsekker og/eller bager
 • Klappstol/Campingstol
 • Paraplyer
 • Selfiestenger
 • Flasker, bokser og beholdere
 • Dyr, med unntak av førerhund
 • Plakater, bannere og annet med utilbørlig språk, politisk, religiøst eller kommersielt budskap eller nedverdigende karakterisering av personer og organisasjoner

Det kan på enkelte arrangement gjøres andre forbud av arrangør. Dette vil da bli informert om spesifikt for det enkelte arrangement. Disse unntakene kommer da i tillegg til punktene over.

Du er selv ansvarlig for å ikke medbringe gjenstander som er i strid med arrangementets reglement. I tilfeller hvor det medbringes gjenstander som ikke er tillatt kan dette beslaglegges. I enklte tilfeller kan slike gjenstander oppbevares i sikkerhetskontrollen. Vær oppmerksom på at dette gjøres på eiers egen risiko og ansvar. Unity Arena tar ikke ansvar for tap eller skader på gjenstander som blir innlevert til oppbevaring

Bortvisning fra arrangement

Du kan bli bortvist eller nektet adgang til arrangement dersom du:

 • Nekter å gi fra deg forbudte gjenstander i sikkerhetskontrollen
 • Nekter å la vårt sikkerhetspersonell gjennomføre en sikkerhetskontroll
 • Negativt påvirker opplevelsen til andre besøkende
 • Forstyrrer eller påvirker gjennomføringen av arrangementet
 • Forårsaker skader på personer eller eiendom
 • Er åpenbart påvirket av rusmidler
 • Kjøper/overleverer alkohol til mindreårige
 • Står på sete eller i rømningsvei
 • Røyker innendørs, inkludert e-sigaretter
 • Tar deg inn i forbudte områder som for eksempel (men ikke begrenset til) tekniske soner, garderober, scenen eller lignende.
 • Bryter norsk lov, gjeldende arenareglement eller billettvilkårene.

For å ivareta tryggheten og sikkerheten til alle besøkende forbeholder vi oss retten til å bortvise og nekte adgang til arenaen, hvis du motsetter deg eller bryter arenaens og/eller arrangementets vilkår. Bortviste personer har ikke krav på å få refundert billettutgifter.
Brudd på disse vilkårene kan også medføre anmeldelse til politiet.

Nødsituasjoner

Ved nødsituasjoner vil det gis melding over arenaens høyttaleranlegg. Forlat arenaen rolig ut nærmeste nødutgang og følg instruksjoner gitt fra arenaens personell og personell fra nødetatene.

Spesialeffekter

Pyrotekniske effekter og kraftig blinkende lys kan brukes under et arrangement.

Forlate området under arrangementet

Det er ikke tillatt å forlate arrangementet og komme tilbake. Din billett er da ugyldig om ikke annet er spesifisert i billettvilkårene.

Stenges dørene under arrangement?

For noen spesifikke arrangement, og etter forespørsel fra produksjon/artist, kan det forekomme at det ikke tillates at publikum som kommer forsinket til arrangementets start slippes inn i før det er en naturlig pause eller avbrekk. Man vil ikke få refusjon om man går glipp av deler av arrangementet på grunn av sen ankomst.

Generelle spørsmål

Har du generelle spørsmål om Unity Arena? Her har vi samlet svar på typiske spørsmål vi mottar.

Finnes det garderober på Unity Arena?

Det finnes dessverre ingen garderobefasiliteter på Unity Arena.

Finnes det minibank ved Unity Arena?

Nei, det finnes ingen minibank ved arenaen. De nærmeste minibankene finner du er på Lysaker Torg, Lysaker stasjon samt på kjøpesenteret Fornebu S.

Har Unity Arena trådløst internett?

Unity Arena har noe av landets beste 3G/4G/4G+ dekning, men ikke Wifi.

Selges det merchandise under konserter?

Det er arrangøren og turneen som beslutter dette. Ved de fleste konserter vil det være merchandise tilgjengelig for kjøp i eller utenfor arenaen.

Er det helsepersonell på arenaen?

Vi har sanitetspersonell på alle konserter. På messer eller andre mindre arrangement er det vektere med førstehjelpsutdanning. Du kan ta kontakt med nærmeste vert/vakt eller i kiosk for å få bistand til å tilkalle helsepersonell.

Finnes det hotell og overnattingsmuligheter på Unity Arena?

Det ligger 3 hotell på Fornebu i direkte nærhet til arenaen:

Videre er det kort vei inn til Oslo som har et stort og bredt utvalg av ovenattingsmuligheter.

Kan jeg få tilsendt nabovarsel fra Unity Arena?

Ja, ved å følge linken her kan du registrere deg og få nabovarsler om arrangement ved Unity Arena.

Hva gjør jeg hvis jeg har mistet noe på Unity Arena?

Ved forespørsler om gjenglemte ting send en mail til hittegods@unityarena.no. Husk å beskrive det du har mistet/glemt på best mulig måte.

Hvor kan jeg finne Unity Arena sin personvernerklæring?

Du kan lese den og laste den ned her

Hvordan kan jeg kontakte Unity Arena?

Vi anbefaler at du kontakter oss via e-post, alternativt via Facebook for å få raskest mulig svar tilbake fra oss.

E-post

E-post er den beste måten å komme i kontakt med oss på. Vi svarer på innkommende e-post alle hverdager så raskt vi kan, og din henvendelse vil komme raskt til riktig sted for å sikre at du får svar på nettopp det du lurer på. Ved arrangement har vi ekstra bemanning på e-post.

Facebook

Send oss gjerne en melding på Facebook. Her svarer vi alle hverdager, samt har ekstra kundeservice rundt arrangement.

Fun facts

Vet du hvilke konserter som har vært på Unity Arena? Eller idrettsarrangement? Her har vi samlet noen morsomme fakta om Unity Arena.

Hvilke artister har besøkt/konserter har vært holdt på Unity Arena?

50 Cent 2022
AC/DC 2009
ADELE 2016
Andrea Bocelli 2010, 2017, 2019, 2023
Ariana Grande 2017, 2019
Avenged Sevenfold 2017
Beyoncé 2013
Black Sabbath 2013
Bon Jovi 2013
Britney Spears 2018
Bruce Springsteen 2013
Bruno Mars 2017
Depeche Mode 2013, 2023
Drake 2017
Ellie Goulding 2016
Elton John 2022
Ennio Morricone 2018
Enrique Iglesias 2018
Foo Fighters 2011, 2015
Hans Zimmer Live on Tour 2017, 2022
Harry Styles 2022
Iron Maiden 2011, 2016
Jeff Dunham 2011
Jerry Seinfeld 2011
Jubileumskonsert – Norwegian 2012
Justin Bieber 2013, 2016
Justin Timberlake 2014, 2018
Kanye West & JAY-Z 2012
Katy Perry 2015
Kendrick Lamar 2018, 2022
Kygo 2018
Ladies Night out 2015
Lady Gaga 2012, 2014
Madonna 2012
Maluma 2020
Melodi Grand Prix Finale 2010
MGPjr Finale 2017, 2018, 2019, 2022
Metallica 2010, 2018
Michael Bublé 2019
Miley Cyrus 2014
Muse 2013, 2016, 2019
Nickelback 2013
Nobels Fredspriskonsert 2015, 2016
One Direction 2013
Paul McCartney 2015
Pearl Jam 2014
Pink 2013, 2019
Post Malone 2023
Queen + Adam Lambert 2018, 2022
Red Hot Chili Peppers 2016
Rihanna 2013, 2016
Robbie Williams 2014, 2023
Roger Waters 2011, 2013, 2018, 2023
Sam Smith 2018
Scorpions 2012
Sensation 2011, 2012
Shawn Mendes 2017
Slipknot 2020
Swedish House Mafia 2012, 2022
The Chainsmokers 2018
The Killers 2013, 2018
The Rolling Stones 2014
Tina Turner 2009
Twenty One Pilots 2019
The Weeknd 2023
Volbeat 2017
We Love The 60’s & 70’s 2015
We Love the 80’s 2014, 2016
We Love The 90’s 2012, 2013, 2017, 2018, 2019, 2022
We Love The 2000’s 2018, 2022

Hvilke show har besøkt Unity Arena?

Disney on Ice 2017
Dora The Explorer 2016
Gigacon 2014
Jeff Dunham 2011
Jerry Seinfeld 2011
Nitro Circus Live 2013, 2016
Oslo Horse Show 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022
Solberg Extreme Motorshow 2011
The Illusionists Live 2019
Top Gear Live 2014

 

Hvilke idrettsarrangement har vært holdt på Unity Arena?

Cupfinale fotball kvinner 2009, 2010, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Eliteserie Fotball – Stabæk 2009, 2010, 2011
Fornebuløpet 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022, 2023
Gatelaget 2017
Heming Cup – Fotball 2017, 2019, 2020
Håndball Landslag menn – Golden League 2013
Møbelringen Cup 2018
Norges Sterkeste Mann 2012
Oslo Horse show 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022
Santander 3v3-ligaen 2019, 2020, 2022
Snarøya Cup – Fotball 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2022, 2023
Telenor Cup 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Toppseriekamp Lyn – Fart 2019
Wings For Life World Run 2023
X Games 2019

Hvilke messer er avholdt på Unity Arena?

Atea Community 2013, 2014, 2015, 2016, 2017
Boligmessen – Gjør din bolig bedre 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, 2022
Health & Beauty Scandinavia 2014, 2016
Industriens Motemesse 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2023
Lyd- Lys- Bilde 2015, 2017, 2019, 2023
Oslo Pet Show 2014, 2015
Reiselivsmessen 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2023
Sjøen for Alle 2013
Subsea Valley/SSV Conference 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019

Hva er publikumsrekorden i Unity Arena?

25.000 mennesker under Metallica 13/4-2010 og Metallica 2/5-2018