Hovedpartnere

Coca Cola logo

Samarbeidspartnere

Schibsted logo
Ticketmaster logo
American-Express logo
Wilhelmsen logo
Vingruppen logo
Vicama logo
Backe logo
NFMG logo
Furuset-catering logo
Norengros logo

#Brydeg partnere

Coca-Cola Europacific Partners Norge

Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA. I Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge, mens Coca-Cola Norge eier og leder merkevarene. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola Zero Sugar®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge®, bonaqua®, fuzetea®, Powerade®, MER®, COSTA® og Barista Bros®.

– Vi er glade for å være med på eventyret som nå settes i gang på Unity Arena. Vi produserer verdens mest populære drikker, for oss er denne ikoniske arenaen en perfekt partner. Det er Norges største møteplass, her samles folk for opplevelser av alle slag, og vi er glade for at våre drikker nå blir en del av disse opplevelsene, sier Jonas Olsson, sponsoransvarlig hos Coca-Cola Europacific Partners Norge.

– Symbolikken i det nye navnet, Unity, inviterer alle til å dele positive opplevelser. Vi vil bidra, og er allerede i gang med å sette vårt preg på omgivelsene. Som første høydepunkt ser vi frem til at alle de 25 000 personene som skal på Olivia Rodrigo-konserten 28. mai vil møte våre produkter og logoer, fortsetter OIsson.