Premium opplevelse

Har du lyst til å skape uforglemmelige konsert øyeblikk i Unity Arena? Da er våre eksklusive Premium opplevelse det perfekte valget!

La oss hjelpe deg med å skape minneverdige øyeblikk og opplevelser, i de mest spektakulære omgivelsene i Unity Arena! Send oss en e-post på premium@unityarena.no så skreddersyr vi en løsning som passer for dere.

Sky Lounge

I vår 5 etasje finner du vår Sky Lounge som gir deg og dine gjester spektakulær «View from the top» plasser med utsikt over scene og publikum. Sky Lounge passer for 40-50 personer.

Egen Premium-inngang, tilgang til premium-område, servering av mat. (sharing meny) og tilgang til egen bar.

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud på premium@unityarena.no.

Premium Club

Unity Arena Premium Club er et konsept tilrettelagt for store og små bedrifter som ønsker å ha en eller flere faste plasser på alle konserter i Unity Arena med tilgang til en stor felles losje i 5. etg.

Billettene inkluderer Premium inngang, Streetfood buffet, drikke, tilgang til egen bar og sitteplasser på balkong i tilknytning til Premium Club med fantastisk utsikt til scenen og arenaen.

Ta kontakt på premium@unityarena.no.

Losje

Våre losjer for 12/24 personer, gir den ultimate komfortopplevelsen i ditt eget eksklusive miljø. En losje-opplevelse er vårt beste Premium tilbud. Det serveres mat og drikke og gjestene har tilgang til egen servitør.

Unity Arena har losjer som rommer fra 12 til 24 personer. Egen Premium-inngang.

Kontakt oss på premium@unityarena.no for mer informasjon og bestilling av losje.