Om Unity Arena 

Unity Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow. Den eies av Euforum Holding AS.

Unity Arena

Unity Arena, tidligere Telenor Arena, er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, idrett, events, messer og show. Arenaen har en publikumskapasitet på 25.000 på konserter og 15.000 på idrett. Det er nå også tilrettelagt for mindre arrangementer, noe som åpner for flere muligheter. Siden 2009 har en rekke verdenskjente artister, store idrettsbegivenheter, populære messer og store bedriftseventer funnet sted på arenaen.

Vår visjon er å skape opplevelser verdt å minnes!

NY ARENA OG UTVIKLING AV ET URBANT SENTRUM

Dagens arena skal bygges om til en mer effektiv og kompakt arena for sport- og kulturarrangementer. Når den nye arenaen står ferdig i 2028/29, blir den hjertet i et nytt urbant sentrum på Fornebu, med attraktive byrom, kino, kultur- og serveringstilbud, hotell og aktiviteter hver dag, hele året. På tomten rundt skal Ursus skape et nytt urbant sentrum, med et stort opplevelsestilbud og liv mellom husene.

«Vi er opptatt av å skape hverdagsopplevelser for lokalbefolkningen i Bærum og store opplevelser for alle i Norge», sier Fredrik Steinum, administrerende direktør i Ursus Real Estate Management, største eier i Unity Arena.

Les mer om de nye planene her!

Om navnet

Navnet ”Unity” er valgt med omhu for å formidle betydningen av samholdet og fellesskapet som oppstår når vi mennesker samles for uforglemmelige opplevelser.

Unity Arena er mer enn bare en arena – det er et symbol på fellesskap og inkludering. Arenaen skal være et samlingspunkt for både musikkelskere og sportsentusiaster, et sted der ulike mennesker fra alle samfunnslag og bakgrunner kan samles under samme tak og oppleve den magiske kombinasjonen av musikk, sportslige prestasjoner, messer og spektakulære oppvisninger.

Arenaens historie

Unity Arena ble offisielt åpnet som Telenor Arena i 2009. Med sin imponerende historie og stadig voksende popularitet fortsetter arenaen å være et sentralt knutepunkt for unike opplevelser og en kilde til stolthet for både lokale og tilreisende. 

Bygget

2006 – 2009

Kapasitet

25 000

Størrelse

42 000 m²

Type arrangementer vi har holdt

Fra konserter, events, familieshow til messer og sport. Vi har holdt forskjellige type arrangementer på Unity Arena.

Konserter

Unity Arena er Norges fremste destinasjon for internasjonale superstjerner. Her har legender som The Rolling Stones og popikoner som Justin Bieber, Rihanna, Beyoncé og Adele stått på scenen.

Med en kapasitet på opptil 25 000 kan vi holde arrangementer i alle størrelser, og vår fleksible Amfi-løsning gjør det mulig å tilpasse arenaen etter behov og antall solgte billetter.

Ønsker du å utforske mulighetene på Unity Arena, ta kontakt med vår Salgs- og markedssjef Lars Marius Walbye på lars.marius.walbye@unityarena.no 

Corporate events

Vi tilbyr skreddersydde corporate events på Unity Arena, som passer til ulike størrelser og behov.

Vårt engasjerte og kreative team hjelper deg å planlegge et produktivt og underholdende arrangement, med moderne teknologi og varierte rom tilgjengelig.

Kontakt vår Salgs- og markedssjef Lars Marius Walbye på lars.marius.walbye@unityarena.no 

Shows

Fra familieshow som Dora Utforskeren og Disney on Ice, til brølende action show som Solberg Motor Show og Nitro Circus Live, er Unity Arena stolt av å ha vært vertskap for et imponerende utvalg av underholdningsarrangementer i verdensklasse.

Vår enestående fleksibilitet gjør det mulig for oss å tilpasse arenaen til nesten enhver størrelse og skape den perfekte atmosfæren for en mangfoldig rekke show.

Kontakt vår Salgs- og markedssjef Lars Marius Walbye på lars.marius.walbye@unityarena.no 

Messer

Unity Arena har utallige muligheter for å skape minneverdige arrangementer. Med bred erfaring på å tilpasse arenaen til forskjellige typer events, har vi støttet bedrifter i å gjennomføre vellykkede arrangementer gjennom mange år.

Vårt fokus på kvalitet, fleksibilitet og kreativitet garanterer at du vil få den beste opplevelsen som passer for ditt arrangement.

Kontakt vår Salgs- og markedssjef Lars Marius Walbye på lars.marius.walbye@unityarena.no 

Fotball

Vi er kjappe til å legge kunstgress av FIFA-kvalitet når kunder velger å arrangere fotballkamper og treninger på Unity Arena.Hvert år ser vi frem til at Norges Fotballforbund gjennomfører cupfinalen for kvinner hos oss, og arenaen fylles med fotballglade barn under Snarøya Cup.

Unity Arena er ideell for gjennomføring av fotballarrangement, og det er vårt ønske å øke omfanget av publikumskrevende fotballaktivitet i arenaen.

Kontakt vår Salgs- og markedssjef Lars Marius Walbye på lars.marius.walbye@unityarena.no 

Bærekraft i sentrum

Unity Arena ønsker å begrense vår miljøpåvirkning og å inspirere våre gjester og samarbeidspartnere til å bidra til en mer miljøvennlig tilnærming.

Vi har innført en rekke korrekte tiltak for å minimere vårt fotavtrykk.

Du finner hele oversikten her!

Kart

Kart til arenaen

Unity Arena ligger på Fornebu i Bærum

Kart til arenaen

Unity Arena ligger på Fornebu i Bærum