Telenor Arena har byttet navn til Unity Arena!

Vi fortsetter å skape opplevelser verdt å minnes!

Vi fortsetter å skape opplevelser verdt å minnes!

Unity Arena, tidligere Telenor Arena, er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, idrett, events, messer og show. Arenaen har en publikumskapasitet på 25.000 på konserter og 15.000 på idrett. Det er nå også tilrettelagt for mindre arrangementer, noe som åpner for flere muligheter. Siden 2009 har en rekke verdenskjente artister, store idrettsbegivenheter, populære messer og store bedriftseventer funnet sted på arenaen.

Vår visjon er å skape opplevelser verdt å minnes!

OM NAVNET

Navnet ”Unity” er valgt med omhu for å formidle betydningen av samholdet og fellesskapet som oppstår når vi mennesker samles for uforglemmelige opplevelser.

Unity Arena er mer enn bare en arena – det er et symbol på fellesskap og inkludering. Arenaen skal være et samlingspunkt for både musikkelskere og sportsentusiaster, et sted der ulike mennesker fra alle samfunnslag og bakgrunner kan samles under samme tak og oppleve den magiske kombinasjonen av musikk, sportslige prestasjoner, messer og spektakulære oppvisninger.

Navnet «Unity» betyr i tillegg noe utover selve underholdningen. Det symboliserer også den kollektive ånden som oppstår blant publikum og fansen. Det handler om å dele opplevelsene med mennesker som deler den samme lidenskapen.

#brydeg engasjementet

Vi er dedikert i arbeidet for mental helse og for å motvirke splittelse og utenforskap. Alle mennesker blir sterkere av å føle seg inkludert, og tilhøre et fellesskap.

Arenaen samarbeider med Mental Helse Ungdom og Zuccarellostiftelsen i arbeidet for mental helse og inkludering. Sammen skal vi gjøre arenaopplevelsen tilgjengelig for flere, samt spre kunnskap og inspirasjon. I tillegg skal det samles inn midler til disse to organisasjonene.

  • Pusterom: Fra høsten 2024 vil dette være tilgjengelig på arenaen, hvor de som har behov for å ta en pause fra intense og sterke opplevelser kan trekke seg tilbake og samle krefter.
  • Billettfond: Dette administreres av Mental Helse Ungdom og Zuccarellostiftelsen hvor vi skal gi flere mulighet til å oppleve arrangementer på arenaen.
  • Veldedighetskonsert: Dette blir et årlig arrangement, til inntekt for våre samarbeidsorganisasjoner.

Mer informasjon om tiltak og arrangementer i forbindelse med #brydeg engasjementet kommer.