Boligmesse 2024

Boligmesse 2024

Pusse opp, bygge nytt eller bytte bolig?

Vi ønsker deg velkommen til en innholdsrik helg på Boligmesse! Skal du pusse opp, bygge nytt, totalrenovere, eller har planer for hus, hytte eller hage? Da er Boligmesse stedet for deg.

Møt mange dyktige utstillere som viser deg siste nytt og gir deg faglige råd. Benytt deg av de mange messetilbudene – og gjør noen skikkelige gode kupp! Få også med deg spennende foredrag fra scenen, og bli med på våre konkurranser.

Les mer om messen her!

kjøp billetter

Transport

Kollektivtransport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektivtransport til Unity Arena, som ligger kun 15-20 minutters spasertur fra Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Flere rutebusslinjer tar deg effektivt og raskt ut til arenaen og tilbake igjen. For konkrete linjer og rutetid fra din holdeplass, besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser

Det settes opp egne shuttlebusser til og fra Unity Arena. Bussene er tydelig merket og går fra Langkaia vis-á-vis Operaen (rett ved Oslo S) og direkte ut til Unity Arena fra kl 16.00. Etter konserten går bussene direkte tilbake til Jernbanetorget.

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 127,- tur/retur for voksen og kr 77,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 145,- tur/retur for voksen og kr 90,- for barn. Kun retur koster kr 85,- for voksen og kr 55,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

PS! Billetten gjelder kun dedikert shuttlebuss og er ikke gyldig på ordinær rutebuss.

Parkering

Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Unity Arena da det kan bli bilkø for å komme både inn og ut av Fornebu.

Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis-à-vis Unity Arena, samt i parkeringshuset ved Fornebuporten og IT Fornebu. Følg skilting «P-mot betaling». Her det parkerings billetter tilgjengelig som er gyldig under hele ditt besøk.

Matservering

Gå forbi køene, benytt egen inngang til arenaen og nyt et bedre måltid med noe godt i glasset.

Våre restaurantgjester har egen tilgang til konsertområdet – still deg opp tidlig og sikre deg plass lang fremme, eller nyt et ekstra glass og ta turen ut i eget tempo.

Obs! Begrensede plasser – resevrer bord på forhånd.

Spitfire

Spitfire er en koselig restaurant med hvite duker og egen bar. Her kan du sitte i fred og spise en 3 retters middag, gjerne med noe godt å drikke til.
Reserver Bord

Douglas Street Food

I Douglas serverer vi en deilig miks av internasjonal streetfood. Her vil du finne smakfulle retter med fokus på råvare og masse smak.
Reserver Bord

Hotell

I området rundt Unity Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimelige priser.

Kart

Lurer du på hvordan arenaen ser ut? Eller hvordan man kan komme seg til Unity Arena?

Kart ute

Oversikt over hvor shuttlebussene, parkering, og hvor buss- og taxiholdeplassene er plassert.

Kart til arenaen

Oversikt over hvor Unity Arena ligger i forhold til Oslo, Lysaker og Sandvika.

Kart ute

Oversikt over hvor shuttlebussene, parkering, og hvor buss- og taxiholdeplassene er plassert.

Kart til arenaen

Oversikt over hvor Unity Arena ligger i forhold til Oslo, Lysaker og Sandvika.

Tilrettelegging

Om du har spesifikke behov for tilrettelegging kan du ta kontakt med oss før du kjøper billetter for å sikre at vi kan imøtekomme dine behov.

For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst kontakt Ticketmaster: Klikk her.

Ved fremvisning av HC-bevis kan man parkere på parkeringsplassen mellom Aker og Unity Arena hvor det er et begrenset antall HC-parkeringsplasser.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om arrangementer, billetter, mat og drikke, tilrettelegging, transport eller annet på Unity Arena? Vi har samlet svar på våre ofte stilte spørsmål her.

Kjøp billetter