Spise før konsert

Skal du på konsert i Unity Arena? Gjør kvelden komplett med litt god mat før showet!

Fursetgruppen og Unity Arena har lansert to spennende spisesteder: Spitfire i andre etasje og Douglas Street Food i tredje etasje. Reserver bord i forkant for å sikre deg en plass, da det normalt ikke er drop-in tilgjengelig. Sjekk menyene på nettsiden vår og bestill bordet ditt for en hyggelig matopplevelse før konserten! Bestill bord her og start kvelden med ett godt måltid.

Alle spisegjester har «Fast-Track» forbi sikkerhetskontrollen. Dere må etter måltidet ta dere til den inngangen du har på din billett.

Spitfire

Spitfire er en koselig restaurant med hvite duker og egen bar. Her kan du sitte i fred og ro og spise en 3 retters middag, gjerne med noe godt å drikke til.

Vi kan friste med tapas på bordet ved ankomst, deilig hovedrett hentes hos kokken, så kan du avslutte med noe søtt fra dessertbuffeten.

Du kan selvsagt unne deg ett glass vin eller en kald øl til maten om du ønsker det.

Douglas Street Food

I Douglas serverer vi en deilig miks av internasjonal streetfood. Her vil du finne smakfulle retter med fokus på råvare og masse smak.

Vi varierer innholdet i buffeten gjennom hele året og henter inspirasjon fra spennende retter fra hele verden og de forskjellige artistene som besøker arenaen gjennom året.

Vi gjør vårt ytterste for at rettene skal være så autentiske som mulig og lager de ganske små og med et rikt utvalg slik at man kan smake seg gjennom hele repertoaret.

Streetfood buffet Kr. 425,- p.p