Kygo

Billetter i salg fredag 26. april kl. 10.00.Mastercard-kortholdere har tilgang til forhåndssalg av billetter fra tirsdag 23. april kl. 10.00 til fredag 26. april kl. 09.00.

Besøk Priceless for mer info. Live Nation-forsalg til medlemmer av livenation.no fra torsdag 25. april kl 10.00. Register deg her: Livenation.

Konserten presenteres i samarbeid med NRJ.

Mandag 22. april, 2024 annonserte superstjernen, produsenten og DJen første del av sin verdensturné, hvor han gjester Nord-Amerika, Europa og Storbritannia. Kygo er den mestselgende artisten innenfor sin sjanger,og datoene i 2024 markerer hans første turné siden 2018 og bringer det utrolige liveshow til hele verden! Den imponerende produksjonen vil inneholde Kygos signaturpiano, strykere, sangere og trommeslagere.

Verdensturnéen besøker ikoniske arenaer verden over, inkludert steder som Hollywood Bowl i Los Angeles, Brooklyns Barclays Center og et show på hjemmebane i Telenor Arena i Oslo.

«Norge – Jeg gleder meg helt sinnsykt til å ta med dette showet og turneen hjem for å dele det med alle dere! Det blir en fantastisk kveld med Gryffin og Victoria Nadine som oppvarming, og jeg gleder meg til å spille nye og gamle låter! Ses i Oslo <3″ Sier Kyrre.

«Få norske artister har klart det Kyrre har fått til, sist han gjestet Norge solgte han ut Ullevaal Stadion som eneste norske soloartist, og vi er stolte av å invitere fansen til Norges største klubbkveld i Telenor Arena!» Forteller Martin Nielsen, Head Promoter hos Live Nation Norge.

Turnéslippet kommer i kjølvannet av artistens nyeste singel «For Life»feat. Zak Abel & Nile Rodgers, som ble sluppet forrige uke.

Uansett om han sitter ved piano i et studio eller spiller på en utsolgt festival stadfester Kygo sin posisjon som et fantastisk talent, en fremtidsrettet produsent, dynamisk DJ og innflytelsesrik superstjerne. Norges egen Kyrre Gørvell-Dahll startet sin eventyrlige reise i 2013 og ble i det stille en av de mest ettertraktede hitmakerne i verden. Musikken og videoene hans har blitt streamet over 23 milliarder, og slått flere rekorder. Kygo fikk en av sine største hits med «It Ain’t Me» feat. Selena Gomez,som gikk rett inn påt opp 10 på Billboard Hot 100 og har over 2,9 milliarder streams globalt. I 2019 slapp han «Higher Love» med Whitney Houston, som genererte ytterligere 1,4 milliarder streams og visninger, samt nådde #1på Dance Radio. Her viste Kygo i tillegg sin evne til å sette sitt unike preg på en klassiker. Hans kritikerroste tredje album, «Golden Hour» fra 2020, inneholder anthems som «Like ItIs» feat. Zara Larsson & Tyga, «Lose Somebody» fest. OneRepublic og«I’ll Wait» feat. Sasha Alex Sloan. Det har over 2,6 milliarder streams på verdensbasis. Kygo fulgte opp suksessen med sin remiks av Tina Turner-hiten «What’s Love Got To Do With It» og Donna Summers «Hot Stuff» til strålende anmeldelser. Etter å ha headlinet Lollapalooza og Life Is Beautiful i 2022, ved siden av å spille utsolgte headline show på Madison Square Garden og Ullevaal Stadion her hjemme i Norge, overrasket Kygo fansen med utgivelsen av sitt fjerde album «Thrill Of The Chase». Her fikk vi servert singler som «Dancing Feet»feat. DNCE, «Woke Up In Love» feat. Gryffin og Calum Scott og «Never Really Loved Me» feat. Dean Lewis. Albumet fikk over 1 milliard streams og debuterte på topp 5 på Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart.

Billetter: kr 499-1.250

Dørene åpner kl . 18.00 og konserten begynner kl 19.00

Det er ingen nedre aldersgrense på arrangementet om ikke annet er oppgitt i billettvilkårene. Vær obs på at barn under 15 år må være i følge med en voksen person (ref. Politiloven i Bærum Kommune)

kjøp billetter

Transport

Kollektivtransport

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektivtransport til Unity Arena, som ligger kun 15-20 minutters spasertur fra Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Flere rutebusslinjer tar deg effektivt og raskt ut til arenaen og tilbake igjen. For konkrete linjer og rutetid fra din holdeplass, besøk www.ruter.no.

Shuttlebusser

Det settes opp egne shuttlebusser til og fra Unity Arena. Bussene er tydelig merket og går fra Langkaia vis-á-vis Operaen (rett ved Oslo S) og direkte ut til Unity Arena fra kl 16.00. Etter konserten går bussene direkte tilbake til Jernbanetorget.

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 127,- tur/retur for voksen og kr 77,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 145,- tur/retur for voksen og kr 90,- for barn. Kun retur koster kr 85,- for voksen og kr 55,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

PS! Billetten gjelder kun dedikert shuttlebuss og er ikke gyldig på ordinær rutebuss.

Bestill shuttlebuss

Parkering

Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Unity Arena da det kan bli bilkø for å komme både inn og ut av Fornebu.

Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis-à-vis Unity Arena, samt i parkeringshuset ved Fornebuporten og IT Fornebu. Følg skilting «P-mot betaling». Her det parkerings billetter tilgjengelig som er gyldig under hele ditt besøk.

Matservering

Gå forbi køene, benytt egen inngang til arenaen og nyt et bedre måltid med noe godt i glasset.

Våre restaurantgjester har egen tilgang til konsertområdet – still deg opp tidlig og sikre deg plass lang fremme, eller nyt et ekstra glass og ta turen ut i eget tempo.

Obs! Begrensede plasser – resevrer bord på forhånd.

Spitfire

Spitfire er en koselig restaurant med hvite duker og egen bar. Her kan du sitte i fred og spise en 3 retters middag, gjerne med noe godt å drikke til.
Reserver Bord

Douglas Street Food

I Douglas serverer vi en deilig miks av internasjonal streetfood. Her vil du finne smakfulle retter med fokus på råvare og masse smak.
Reserver Bord

Hotell

I området rundt Unity Arena finnes det tre store hoteller som tilbyr bra og høy bostandard med rimelige priser.

Kart

Lurer du på hvordan arenaen ser ut? Eller hvordan man kan komme seg til Unity Arena?

Salkart

Kart ute

Oversikt over hvor shuttlebussene, parkering, og hvor buss- og taxiholdeplassene er plassert.

Kart til arenaen

Oversikt over hvor Unity Arena ligger i forhold til Oslo, Lysaker og Sandvika.

Salkart

Kart ute

Oversikt over hvor shuttlebussene, parkering, og hvor buss- og taxiholdeplassene er plassert.

Kart til arenaen

Oversikt over hvor Unity Arena ligger i forhold til Oslo, Lysaker og Sandvika.

Tilrettelegging

Om du har spesifikke behov for tilrettelegging kan du ta kontakt med oss før du kjøper billetter for å sikre at vi kan imøtekomme dine behov.

For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst kontakt Ticketmaster: Klikk her.

Ved fremvisning av HC-bevis kan man parkere på parkeringsplassen mellom Aker og Unity Arena hvor det er et begrenset antall HC-parkeringsplasser.

Spørsmål og svar

Har du spørsmål om arrangementer, billetter, mat og drikke, tilrettelegging, transport eller annet på Unity Arena? Vi har samlet svar på våre ofte stilte spørsmål her.

Kjøp billetter